Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 

Στη Λαμία το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο

Αναρτήθηκε: 15.11.2017

Το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας,  διοργανώνουν στη Λαμία, την ερχόμενη Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Νοεμβρίου, η  Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία Χειρούργων Θώρακος, Καρδιάς, Αγγείων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική.

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, εκπαιδευτές της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και από τις 4.00μ.μ. έως τις 7.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11. Στη συνέχεια, διακεκριμένοι επιστήμονες και Καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο τους πολίτες για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, ενώ στο τέλος θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 7.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος