Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αναρτήθηκε: 10.11.2017

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου συνεχίζεται ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2014 αποτελώντας βασική προτεραιότητα της ασκούμενης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Πλέον και μετά την έγκριση της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Αττικής, η δομή εντάχθηκε στην «Πράξη Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) για τρία χρόνια.

Βασικός σκοπός παραμένει η κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών που κατοικούν στα όρια της πόλης μας, έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό. Η υλική στήριξη παρέχεται δωρεάν, μία φορά το μήνα και για ένα έτος. Τα παρεχόμενα είδη περιλαμβάνουν βασικά προϊόντα διατροφής (αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα, τοματοχυμό, όσπρια) καθώς και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

Ως χρονικό διάστημα συγκέντρωσης των αιτημάτων και των συνοδευτικών δικαιολογητικών για ένταξη στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους υποψήφιους δικαιούχους κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ορίζεται το διάστημα

από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017

και ώρες 09:00 έως 14:00 καθημερινά

στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του Δήμου

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, το οποίο στεγάζεται επί της Λ. Βουλιαγμένης 602 & Ιμέρας στην Αργυρούπολη, εντός του Γ Κ.Α.Π.Η.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 210 9935909 Κέντρο Κοινότητας & 210 9961973 Κοινωνική Υπηρεσία

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος