Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 

Τετραήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Άνδρο

Αναρτήθηκε: 17.04.2018

Μια από τις σημαντικές δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2018 του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events, με την επιμέλεια της διοργάνωσης από το Andros Cycladic Tourism Network. Πρόκειται για τη φωτογραφική εξόρμηση της ομάδας των Greek Instagramers στην Άνδρο από αύριο Πέμπτη  19 έως την Κυριακή  22 Απριλίου, με στόχο να απαθανατίσουν κάθε γωνιά του νησιού.

Τα μέλη του δικτύου, πέραν των άλλων,  παρέχουν  και τη φιλοξενία στους φωτογράφους. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 100 μέλη της ομάδας θα φιλοξενηθούν στο νησί  και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Άνδρο παρέα με Ανδριώτες φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Στο πλαίσιο της ενδιαφέρουσας αυτής δράσης,  θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση σε διάφορες περιοχές του νησιού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο. Η έκθεση αυτή θα είναι μεταφερόμενη σε αρκετά σημεία της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Παράλληλα, προγραμματίζεται να εκδοθεί ένα λεύκωμα φωτογραφιών προς διάθεση στο κοινό.

«Είμαι βέβαιη ότι μια ιδέα που γεννήθηκε στην έκθεση Τουρισμού Philoxenia τον περασμένο Νοέμβριο, όταν με τον πρόεδρο του CTN συναντήσαμε για πρώτη φορά τους Greek Instagramers και θαυμάσαμε την πολύ όμορφη έκθεση My_Greece, με τη σωστή και άψογη συνεργασία Δήμου Άνδρου και των επαγγελματιών, θα αναδείξει και θα προβάλει το νησί μας με έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο, κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλωστε, αυτά αποτελούν σήμερα το σημαντικότερο μέσο προβολής και οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος», δήλωσε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Τουρισμού  Ελένη Πολίτου.

«Είμαστε σίγουροι ότι όλο το νησί θα αγκαλιάσει το έργο αυτό και θα αναδείξει φωτογραφικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την Άνδρο και τις ιδιαίτερες ομορφιές της. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας του έργου, θα ανακοινωθούν εκδηλώσεις παράλληλες σε συνδυασμό με δράσεις που είναι προγραμματισμένες τις ίδιες ημέρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Andros Cycladic Tourism Network.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Φωτογραφική εξόρμηση στην Άνδρο», διοργανώνεται μεγάλη γιορτή με κέρασμα και συμμετοχή των χορευτικών της Άνδρου στην Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα, με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Επίσης στις 21-22 Απριλίου διοργανώνεται ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου, ενώ το νησί  φιλοξενεί τις ίδιες ημερομηνίες και το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ».

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος