Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
 

Δήμος Φλώρινας: Συνάντηση δημάρχου με τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας

Αναρτήθηκε: 12.02.2018

Με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, συναντήθηκε την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, παρουσία και του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Δημήτρη Λουκά. Κύριο θέμα της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, ήταν η συνένωση των Ανώτατων και των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, καθώς και το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Φλώρινας και στη Δυτική Μακεδονία.

Ο κ. Αντιπρύτανης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τις επικείμενες αλλαγές που θα επιφέρει στον χάρτη της εκπαίδευσης μια πιθανή συγχώνευση και κυρίως, στην περιοχή της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τον κ. Πρύτανη, είπε ότι οι μόνες αλλαγές τις οποίες μπορεί να δεχτεί η περιοχή μας είναι οι θετικές αλλαγές και σε καμία περίπτωση αρνητικές εκβάσεις, που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις, όπως αυτές που προκλήθηκαν από το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» με την απομάκρυνση του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών. Επιπρόσθετα, είπε, ο Δήμος Φλώρινας, προκειμένου να έχει και τη σχετική ετοιμότητα, θα προβεί στη σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με μοναδικό θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος