Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Ηλεκτρονική ενημέρωση κτηνοτρόφων για κατανομή επιλέξιμων βοσκότοπων

Αναρτήθηκε: 12.01.2018

Οι κτηνοτρόφοι της Δυτικής Ελλάδας μπορούν να ενημερωθούν μέσω του ιστότοπου της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή των επιλέξιμων βοσκότοπων των  περιφερειακών ενοτήτων  Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τα έτη 2016 και 2017.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:

www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/anartitea/voskisimes-gaies.html ή από το Ενημέρωση–>Αναρτητέα–>Βοσκότοποι ή από το «Εικονίδιο: Βοσκήσιμες Γαίες » στο τέλος της αρχικής σελίδας δεξιά από το «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πυρόπληκτων Ηλείας» με την ίδια μορφή.

Mε τη χρήση του ΑΦΜ του ο κάθε κτηνοτρόφος θα ενημερώνεται για τα συγκεντρωτικά στοιχεία της κατανομής επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών εντός των διοικητικών ορίων του αναφερόμενου Δήμου των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Η εφαρμογή αυτή έχει ήδη δοθεί και στους δήμους, που είναι αποκλειστικά αρμόδιοι για τη διαδικασία είσπραξης των μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, με καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών βόσκησης την 15η Φεβρουαρίου 2018.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος