Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης: «Στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα»

Αναρτήθηκε: 12.01.2018

Με τίτλο «στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα», ξεκινά ο νέος κύκλος προγραμμάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, από αυτό το μήνα έως και το Μάιο.

Το θέμα του Ιανουαρίου είναι οι «ερωτήσεις». Ξεκινάμε τον καινούργιο χρόνο με έναν κατάλογο ερωτήσεων προς τον εαυτό μας που αναζητούν απαντήσεις. Μαθαίνουμε τεχνικές για να ρωτάμε έτσι ώστε να παίρνουμε τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις, διαβάζουμε και απαντάμε ερωτήσεις από λογοτεχνικά βιβλία.

Οι ημερομηνίες δράσεων είναι οι 16, 18, 23 και 25 Ιανουαρίου, ώρες 18:00-19:30. Η συμμετοχή του κάθε παιδιού δεν είναι υποχρεωτική και στις τέσσερις συναντήσεις, παρόλο που το προτείνουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Δηλώσεις  συμμετοχής στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο 2551089690.

Στο παρακάτω link οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα αφιερώματα  που θα κάνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, για τα παιδιά τους πρώτους μήνες του 2018, ακολουθώντας τις προτάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η οποία συντονίζει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

https://network.nlg.gr/stis-vivliothikes-kathe-mina-echoum…/

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος