Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 

Δενδροφυτεύσεις και καθαρισμός στην πλατεία Κουμπάκη στη Νίκαια

Αναρτήθηκε: 10.01.2018

Δενδροφυτεύσεις, κλαδέματα και καθαρισμό παρτεριών, θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 9.00 το πρωί, στην πλατεία Κουμπάκη,  η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, στο πλαίσιο των τοπικών δράσεων εξωραϊσμού των συνοικιών, με τίτλο «Ελάτε όλοι να φροντίσουμε τη Γειτονιά μας».

«Στόχος μας είναι, μέσα από τέτοιου είδους δράσεις, να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση των συμπολιτών μας, να καλλιεργηθεί ως γνώση και γιατί όχι να γίνει τρόπος ζωής», ανέφερε ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Όπως πρόσθεσε: «Πιστεύουμε και προσπαθούμε με όραμα και μεράκι να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και για τις μελλοντικές γενιές και ως προς αυτή την κατεύθυνση  η συμβολή της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου μας είναι καθοριστική. Με συστηματική εργασία και με σχέδιο, παράγουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο  στον τομέα συντήρησης  και ανάπτυξης του πρασίνου, επιχειρώντας καθημερινά αισθητικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος