Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 

Αξιοποιείται η δημοτική περιουσία της πόλης των Χανίων

Αναρτήθηκε: 07.12.2017

Η αξιοποίηση του συνόλου της δημοτικής περιουσίας αποτελεί ένα από τα βασικότερα θέματα που αντιμετωπίζει η δημοτική Αρχή της πόλης των Χανίων, τόνισε σήμερα ο δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας,, ο οποίος επισκέφθηκε το ανακαινισμένο κτίριο του πρώην δημαρχείου Σούδας. Στο κτίριο λειτουργούν, ήδη, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθώς και παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας, ενός νέου θεσμού που απευθύνεται κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πολιτών. Επίσης, στο ανακαινισμένο πρώην δημαρχείο φυλάσσονται και τα αρχεία της Πολεοδομίας.

«Η παρούσα δημοτική Αρχή έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. Έχουμε καταγράψει, ήδη, τα δημοτικά ακίνητα, πολλά εκ των οποίων δεν ήταν καταγεγραμμένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκής γνώση για την περιουσία του δήμου» ανέφερε ο κ. Βάμβουκας, παρατηρώντας ότι ήδη έχει αξιοποιηθεί το πρώην δημαρχείο Θερίσου, όπου έχει μετεγκατασταθεί η Υπηρεσία Καθαριότητας και σύντομα θα εγκατασταθεί εκεί η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήων (ΔΕΔΙΣΑ), έχουν μεταφερθεί ΚΕΠ από ενοικιαζόμενους χώρους σε δημοτικούς, ενώ έχουν μετεγκατασταθεί και αρκετά νηπιαγωγεία από μισθωμένους χώρους σε κτίρια του δήμου.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος