Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για τον «Ιόλα»

Αναρτήθηκε: 07.12.2017

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που έχει ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής για τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων σχετικά με την πολιτιστική αξιοποίηση και ανάδειξη του κτήματος Ιόλα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν  Ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, ο Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Παν. Χαραλάμπους, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγ. Κότιος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Χατζηανδρέου και Κ. Κρητικίδης, ο ειδικευμένος σε θέματα ΟΤΑ Νομικός Β. Χατζηγιανάκης και οι κάτοικοι  Αγ. Παρασκευής  Δ. Καλιαμπάκος Καθηγητής ΕΜΠ και  Μιχ. Γαβράς Ιατρός,  πρ. Δημ. Σύμβουλος, μέλη της επιτροπής καθώς και ο  Ν. Σταθούλης άμισθος  Σύμβουλος του Δημάρχου για το θέμα. Ο Καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κων. Σουλιώτης, μέλος επίσης της επιτροπής απουσίασε για αντικειμενικούς λόγους.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τους στόχους, την οργάνωση του έργου και το πλαίσιο λειτουργία της επιτροπής και τέθηκαν οι άξονες και οι άμεσες προτεραιότητες δράσης της, όπως η διερεύνηση μορφής και κόστους βιώσιμης αξιοποίησης του ακινήτου, η αξιοποίηση  προγράμματος ΕΣΠΑ για αποκατάσταση εγκαταλελειμμένων εμβληματικών ακινήτων , η επικοινωνία με οργανισμούς, ιδρύματα, τράπεζες, διεθνή φόρα κλπ και η επικοινωνία και προβολή του στόχου

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος