Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 

Παιχνίδια για τα παιδιά της Δ. Αττικής συγκεντρώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Αναρτήθηκε: 05.12.2017

Με σύνθημα «Ένα παιχνίδι για τα παιδιά της Δυτικής Αττικής!», η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου, ανταποκρινόμενη στο πνεύμα των εορτών και τις ανάγκες των καιρών, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για τα παιδιά των πλημμυρoπαθών οικογενειών της Δυτικής Αττικής.

Η δράση που ξεκίνησε χθες Δευτέρα, θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Η παραλαβή των παιχνιδιών θα γίνεται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Ενόψει των εορτών που πλησιάζουν, καλεί  τους φίλους και τα μέλη της  να συμβάλλουν στη συγκέντρωση καινούργιων  ή σχεδόν καινούργιων παιχνιδιών, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, στο Γάζι (Ελ. Βενιζέλου 194), τα οποία θα παραλαμβάνονται επί αποδείξει, προκειμένου να παραδοθούν μέσω των οικείων Δήμων της Αττικής στις δοκιμαζόμενες οικογένειες.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος