Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 

Συγκέντρωση τροφίμων από τη Δημοτική Επιχείρηση Σιθωνίας

Αναρτήθηκε: 29.11.2017

Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει και φέτος συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε  ανθρώπους,  που έχουν ανάγκη.

Το κοινωνικό αυτό πρόβλημα της ανέχειας και της αδυναμίας πολιτών να ανταποκριθούν στην προμήθεια ακόμα και βασικών αγαθών, δυστυχώς είναι υπαρκτό, όπως σημειώνεται . Είναι μοναδική ευκαιρία που δίνεται στον καθένα, εν όψει της εορταστικής περιόδου, να δείξει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του, την έννοια του για τον συνάνθρωπό του και εν τέλει την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας καλεί τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Η διανομή -όπως και πέρυσι- θα γίνει ισομερώς σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα , με διακριτικότητα και σε πολίτες  που έχουν πραγματικό πρόβλημα και που οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες θα υποδείξουν.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να απευθυνθούν στα Δημοτικά Καταστήματα σε όλα τα χωριά και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Νικήτη. Πληροφορίες στο τηλ. 23750 20151

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος