Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Αναρτήθηκε: 23.11.2017

Προληπτικούς οδοντιατρικούς έλεγχους για τα παιδιά της πόλης στα πρώτα τους σχολικά βήματα πραγματοποιεί, για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Σε συνεργασία με Ηρακλειώτες εθελοντές οδοντιάτρους, κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων ξεκίνησε τους ελέγχους σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ενώ, με τη συνέργεια των Κέντρων Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, παρόμοιοι έλεγχοι υλοποιούνται στην 1η και 2η τάξη των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Η δράση έχει διττό στόχο: αφενός να διαπιστωθεί η κατάσταση των δοντιών των παιδιών, αφετέρου να μάθουν τα παιδιά πώς μπορούν και τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύουν τα δόντια τους.

Όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές που πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – οπότε και εξετάστηκαν εκατοντάδες παιδιών – έτσι και φέτος απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η συγκατάθεση των γονέων, οι οποίοι, μετά τον έλεγχο, θα λάβουν βεβαίωση από τον εκάστοτε οδοντίατρο για την υγεία των δοντιών των μικρών μαθητών, όπου θα αναγράφεται εάν το κάθε παιδί χρειάζεται περαιτέρω φροντίδα.

Οι προληπτικοί οδοντιατρικοί έλεγχου ξεκίνησαν από τους παιδικούς σταθμούς Βορείου Ηπείρου και Χρυσανθέμων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος