Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 

Δήμος Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν εξετάσεων ελέγχου της πνευμονικής λειτουργίας

Αναρτήθηκε: 22.11.2017

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν εξετάσεων ελέγχου της πνευμονικής λειτουργίας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο κτίριο «Ι. Καποδίστριας» από τον δήμο Ωραιοκάστρου και το Κέντρο Υγείας Διαβατών και υπό την αιγίδα και τη συνεργασία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

 

Σε όλους τους δημότες που προσήλθαν στο κτίριο «Ι. Καποδίστριας» πραγματοποιήθηκε δωρεάν σπειρομέτρηση και εκτίμηση των αποτελεσμάτων από τους ιατρούς ειδικούς πνευμονολόγους Κλειώ Ελευθερίου και Ευάγγελο Ντιναπόγα, οι οποίοι συμβούλεψαν και έδωσαν κατευθυντήριες οδηγίες στους συμμετέχοντες σχετικά με την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

 

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Διαβατών Ιωάννης Ματζαρόπουλος οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της πρόληψης νοσημάτων μέσω υιοθέτησης υγιεινών συμπεριφορών.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος