Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 

Από σήμερα η καταβολή προνοιακών επιδομάτων από Δήμους

Αναρτήθηκε: 09.11.2017

Ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 9  Νοεμβρίου, από τους Δήμους, η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2017  στους δικαιούχους.

Ειδικότερα:

Δήμος Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου .

Δήμος Θηβαίων

Ο δήμος Θηβαίων γνωστοποιεί στους δημότες του, δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, ότι τα  επιδόματα του διμήνου Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2017 θα πιστωθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αύριο, 10 Νοεμβρίου.

«Η Κοινωνική και η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων με αγαστή συνεργασία και έντονο το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στα άτομα με αναπηρία, συνεχίζουν να ενεργούν με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και άμεσα όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να καταβάλλονται, εντός των καθορισμένων προθεσμιών, τα επιδόματα στους δικαιούχους και ως εκ τούτου ο δήμος Θηβαίων να συγκαταλέγεται στους πρώτους δήμους πανελλαδικά που καταβάλλει επιδόματα χωρίς καθυστερήσεις», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος.

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου .

Δήμος Λαμιέων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων  ενημερώνει  ότι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 5ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού ή στα τηλέφωνα: 22313 51024, 22313 51069 και 22313 51050.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος