Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 

Αλεξάνδρεια: Έναρξη μαθημάτων στο  Κοινωνικό Φροντιστήριο-Κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές

Αναρτήθηκε: 06.10.2017

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας ξεκινάει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όπως αναφέρεται  είναι, να ενισχυθεί η παροχή πρόσθετης εκπαιδευτικής στήριξης στους μαθητές της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, έτσι ώστε να μην μπει η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε εμπόδιο στα όνειρα των παιδιών.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά  κατά τις απογευματινές ώρες από εθελοντές καθηγητές οι οποίοι στηρίζουν με προθυμία και αγάπη το κοινωνικό έργο του Δήμου .  Όπως σημειώνεται έπειτα από μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας μαθητών- καθηγητών, προέκυψε επιτακτική ανάγκη στελέχωσης και άλλων τμημάτων από εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και κυρίως αυτών των θετικών επιστημών (Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί).

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Πρόνοιας, ή  στο τηλέφωνο 2333053045.

Τέλος ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί  θερμά τους εθελοντές καθηγητές, καθώς και την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου που παραχωρεί τις αίθουσες για την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος