Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 

Σε λειτουργία η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων στην Καρδίτσα

Αναρτήθηκε: 21.09.2017

Κανονικά λειτουργεί η Δανειστική Δημοτική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων του Δήμου Καρδίτσας, η νέα δομή που δημιούργησε και λειτουργεί από την περασμένη Άνοιξη ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών να έχουν πρόσβαση σε σχολικά και φροντιστηριακά βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία που αδυνατούν να αγοράσουν.

Η βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται συνεχώς με προσφορές σχολικών βοηθημάτων από μαθητές και γονείς.

Σε πρώτη φάση  λειτουργεί κάθε Τετάρτη 5-7 το απόγευμα, αλλά υπάρχει η διάθεση από τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και το Δήμο το ωράριο λειτουργίας της να διευρυνθεί ανάλογα και με την ανταπόκριση των μαθητών, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται εκεί και να δανειστούν όποιο βοήθημα χρειάζονται δίνοντας μόνο το όνομά τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επιδίωξη του Δήμου και την Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης είναι η Δανειστική Δημοτική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων να αποτελέσει ένα καθημερινό στέκι νεολαίας.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος