Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
 

Ξεκινά σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του ν/σχ του ΥΠΕΣ για τους ΟΤΑ

Αναρτήθηκε: 17.07.2017

Ξεκινά σήμερα στις 6 το απόγευμα στη  Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης η επεξεργασία και εξέταση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών  «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας – Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις».

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας και να συνέχεια να εισαχθεί στην Ολομέλεια, πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι η Βουλή διακόπτει τις εργασίες της από την 5η έως την 20η Αυγούστου.

Εισηγητές επί του νομοσχεδίου έχουν οριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Πρατσόλης και από τη ΝΔ, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος