Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
 

«Ανακύκλωση Βιβλίου» στο Δήμο Λέσβου

Αναρτήθηκε: 07.06.2017

Με σκοπό κανένα βιβλίο να μη μένει ξεχασμένο ή να πετιέται, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου, διοργανώνουν ένα τριήμερο έκθεσης και ανταλλαγής βιβλίων, με τίτλο «Ανακύκλωση Βιβλίου».

Από τις 16 έως και τις 18 Ιουνίου , στο φουαγιέ του Ρουσέλλειου Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν τα βιβλία που δε χρειάζονται ή να τα ανταλλάξουν -με αναλογία δύο προς ένα- με αυτά που θα τους ενδιέφερε να διαβάσουν.

Επίσης, τις ημέρες αυτές και με την εθελοντική επιμέλεια της  Βάλιας Μπαρμπατιώτη, θα πραγματοποιηθούν μικρής διάρκειας ομιλίες από καλεσμένους, με θέμα την αξία του βιβλίου και τη σημασία της ανταλλαγής. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι  είναι οι συγγραφείς  Ιωάννης Μακρυδάκης,  Κωνσταντίνος  Ζαφειρίου ,  Γεώργιος  Τυρίκος και η  Φωτεινή Φραγκούλη.

Κατά το τέλος του τριημέρου, όσα βιβλία παραμείνουν, θα δωρηθούν σε βιβλιοθήκες του Δήμου Λέσβου, με σκοπό την ενίσχυση τους, καθώς επίσης και διάφορες βιβλιοθήκες που υπάρχουν στα χωριά και τις διαχειρίζονται Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος