Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
 

Την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Αναρτήθηκε: 19.05.2017

Την προμήθεια και εγκατάσταση αξονικού τομογράφου 64 τομών, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, στο Νοσοκομείο Κέρκυρας υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, Φοίβου Κακαβίτσα, μελών του ΔΣ του ιδρύματος και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων και έχει καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου. 

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Κακαβίτσας ενημέρωσε τον κ. Γαλιατσάτο ότι στο νοσοκομείο βρίσκεται ήδη ο καρδιολογικός υπερηχογράφος, ο οποίος μετά τις τελικές διευθετήσεις που απομένουν αναμένεται να λειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ στο στάδιο της συμβασιοποίησης βρίσκεται και το έργο της προμήθειας μαστογράφου. Και τα δύο αυτά σημαντικά μηχανήματα χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος