Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ηλεκτρονικά με POS οι πληρωμές στο δήμο

Αναρτήθηκε: 21.04.2017

Τη δυνατότητα να πληρώνουν πλέον τις υποχρεώσεις τους προς το δημοτικό ταμείο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) παρέχει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με την εγκατάσταση μηχανημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS). Οι συναλλαγές μέσω κάρτας αφορούν πάσης φύσης πληρωμές ή οφειλές και γίνονται στην υπηρεσία του δημοτικού ταμείου (3ος όροφος δημαρχείου). Δεκτές είναι το σύνολο των δημοφιλών καρτών (VISA, Mastercard, Maestro και Union Pay).

Με την εγκατάσταση των μηχανημάτων POS, αυξάνονται οι τρόποι που κάποιος μπορεί να εκτελέσει πληρωμή προς τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, αφού, θυμίζουμε, ήδη υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης οφειλής:

  • με μετρητά στο δημοτικό ταμείο,
  • με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό κισσέ ή μέσω e-banking, αμφότερα, στον λογαριασμό με IBAN GR3701710420006042124287355 (Τράπεζα Πειραιώς) και κοινοποίηση βεβαίωσης της κατάθεσης στο δημοτικό ταμείο.

Οι πληρωμές με κάρτα θα γίνονται στο δημοτικό ταμείο εργάσιμες ημέρες και ώρες πλην των δύο τελευταίων εργάσιμων ημερών κάθε μήνα (για λογιστικούς λόγους).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος