Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
 

Δήμος Πέλλας: Επίσκεψη υπουργού ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης στο δήμο

Αναρτήθηκε: 21.04.2017

Το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς στο πλαίσιο περιοδείας  του στο νομό Πέλλας.  Ο δήμαρχος κατέθεσε στον υπουργό τις προτάσεις της επιτροπής οργάνωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ στην οποία συμμετέχει ως μέλος καθώς και ένα υπόμνημα με πρόταση για την γεωργία στο δήμο Πέλλας και τις προοπτικές ανάπτυξής της μέσω νέων τεχνολογιών δορυφορικής τηλεπισκόπησης για την γεωργία ακριβείας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν στα οφέλη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση με το δήμαρχο να σημειώνει ότι ‘’η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης θα διευκολύνει τη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών και θα περιορίσει το κόστος και το χρόνο υλοποίησής τους και θα επιτύχει μεγαλύτερη ευελιξία, δικαιοσύνη και εξοικονόμηση ανθρωποωρών που τόσο έχει ανάγκη ο δημόσιος τομέας’’. Ο υπουργός από την πλευρά του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη φιλοξενία και ενημέρωσε για τις δράσεις που προωθούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος