Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
 

Ξεκινούν τα μαθήματα επιχειρηματικότητας στην Αγία Παρασκευή

Αναρτήθηκε: 20.03.2017

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ξεκινούν τα μαθήματα επιχειρηματικότητας από ειδικούς, τα οποίου διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, Τα μαθήματα θα γίνουν σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις  (22-29/3 και 3-5-10/4, 5:00 μ.μ-7:00 μ.μ) στο Δημαρχείο  Αγίας Παρασκευής.

Είναι δωρεάν και απευθύνονται σε εκείνους οι οποίοι ετοιμάζονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης ή αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία, σε όσους αναζητούν μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση ή διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα», σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Στόχος των μαθημάτων είναι να παράσχουν τρία σημαντικά οφέλη στους συμμετέχοντες:

-Προσωπική καθοδήγηση & ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας ,

-Συνεχιζόμενη, επαγγελματική επιμόρφωση & κατάρτιση,

-Παροχή επιχειρηματικών & διαχειριστικών συμβουλών.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών, οι οποίοι διδάσκονται πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να παρακολουθούν το δικό τους Επιχειρηματικό Μοντέλο (Business Model).

Εισηγητές (εθελοντές) είναι οι  Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας.

Στους συμμετέχοντες θα διατεθούν εκπαιδευτικές σημειώσεις και Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος