Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
 

Πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας από το Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Αναρτήθηκε: 10.03.2017

Πρόγραμμα Δωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας υλοποιεί το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι».

Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας ηλικίας 40 – 69 ετών.

Η ψηφιακή μαστογραφία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου  στις 9:00 το πρωί . στον ειδικό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» (Τίρυνθος 2 Άνω Πατήσια, Κέντρο Πρόληψης του Μαστού).

Απαραίτητες Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Η ηλικία των γυναικών πρέπει να είναι από 40 έως 69 ετών,

Δεν πρέπει να πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού και να έχει περάσει χρονικό διάστημα περισσότερο από ένα χρόνο από την τελευταία μαστογραφία.

Τέλος, οι γυναίκες πρέπει να είναι δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και να είναι ανασφάλιστες ή άπορες.

Όσες κυρίες ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως τις 24 Μαρτίου 2017 με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθημερινά 09:00π.μ.-12:00μ.μ. στο τηλέφωνο:  2132019914.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος