Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
 

Εκδήλωση για την πρόληψη ΧΑΠ στο Ηράκλειο

Αναρτήθηκε: 08.03.2017

Εκδήλωση για την πρόληψη της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας διοργανώνουν  αύριο  Πέμπτη 9 Μαρτίου  το πρόγραμμα  «Βοήθεια στο Σπίτι Παλιανής» του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με υπεύθυνο τον καθηγητή  Νίκο Τζανάκη.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 και θα παρέχεται δωρεάν πνευμονολογική εξέταση και σπιρομέτρηση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες  2813 400822

Την ημέρα της εξέτασης ο κάθε ασθενής θα πρέπει να κρατάει όλα τα φάρμακα που παίρνει καθημερινά. Αν κάποιος κάνει εισπνοές, δεν θα τις κάνει το πρωί της εξέτασης, θα χορηγηθούν από τον γιατρό μετά την σπιρομέτρηση

Προτεραιότητα έχουν οι καπνιστές, πρώην καπνιστές με αναπνευστικά προβλήματα διαγνωσμένα και μη, και εκείνοι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και δεν τηρούν τακτικό ιατρικό έλεγχο, κυρίως νέοι ηλικιακά.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος