Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
 

Έχει …δέμα για τους φοιτητές ο δήμος Ηρακλείου Αττικής

Αναρτήθηκε: 12.01.2017

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει το πρόγραμμα «Σου Έχω Δέμα» για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενισχύοντας τους φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης και  σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της επαρχίας, με την τακτική παροχή ειδών πρώτης ανάγκης.

Για το νέο έτος ο έχει απευθύνει επιστολές σε όλες τις οικογένειες της πόλης των οποίων τα παιδιά σπουδάζουν εκτός Αττικής (εντός Ελλάδος) καλώντας, όσες εξ αυτών είναι δικαιούχες, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Παρά ταύτα – για να εξασφαλισθεί ότι καμία οικογένεια που έχει ανάγκη δεν θα μείνει εκτός – απευθύνεται και δημόσια πρόσκληση σε όσους θεωρούν ότι πληρούν τα κριτήρια να προσέλθουν και να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, στα Δημοτικά Ιατρεία (δημαρχείο, Στ. Καραγιώργη 2, 2ος όροφος, πληροφορίες στα τηλ 2132000196 – 2102716636 – 2102826924).

Απαραίτητα είναι τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση, η οποία συμπληρώνεται στα Δημοτικά Ιατρεία, από τον φοιτητή ή τον γονέα.
  • Βεβαίωση σπουδών του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα του γονέα που δηλώνεται ο/η φοιτητής/τρια ως προστατευόμενο μέλος, με τα δηλωθέντα εισοδήματα του οικονομικού έτους 2014 ή 2015.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (λογαριασμός ΔΕΚΟ)
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο του φοιτητή/ τριας ή βεβαίωση διαμονής σε φοιτητική εστία.
  • Κάρτα ανεργίας γονέα (σε περίπτωση που υπάρχει).

 

Η αξιολόγηση των αιτούντων θα γίνει βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων με προτεραιότητα τις οικογένειες με άνεργους και ανασφάλιστους γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες και γενικά οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Στόχος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι η, όσο το δυνατό, τακτικότερη χορήγηση υλικής στήριξης και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα οποία θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των εκάστοτε ετησίων συμμετοχών.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος