Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
 

Κλειστά σχολεία και αύριο Παρασκευή σε πολλούς Δήμους της χώρας

Αναρτήθηκε: 12.01.2017

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή,  τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας ,με απόφαση των δημοτικών αρχών. (Συνεχής ενημέρωση).

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου,  τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κλειστοί θα παραμείνουν για λόγους ασφαλείας, και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ενώ για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2313 – 317.714 και 2313 – 317.720 καθώς και στους ακόλουθους αριθμούς των σταθμών:

Αγγελόπουλου – Κωλέττη: 2310 – 929.195

Αγ. Σοφίας – Δημ. Πολιορκητού: 2313 – 317.714

Διογένους – Θεαγένους Χαρίση: 2310 – 903.861

Άνω Πόλης: 2310 – 218.518

Θέρμης – Α΄ Χαριλάου: 2310 – 323.120

Μαντινείας – Τριών Ιεραρχών: 2310 – 857.377

Μ. Αλέξανδρος: 2310 – 944.447

Ολυμπιάδος: 2310 – 260.215

Πανόραμα: 2310 – 344.020

Πατρών: 2310 – 869.102

Υψηλάντου: 2310 – 309.170

Φωκά: 2310 – 856.313

Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας  τα σχολεία του (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή, όλα τα σχολεία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας που δημιουργεί ο παγετός μετά την έντονη χιονόπτωση, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε  αύριο  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, να παραμείνουν κλειστά για πέμπτη συνεχή ημέρα, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κλειστά στο Δήμο Παύλου Μελά και την Παρασκευή

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης αποφάσισε την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Παρασκευή 13  Ιανουαρίου  λόγω παγετού, αδυναμίας ασφαλούς πρόσβασης μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και για την καλύτερη προετοιμασία των χώρων από τα συνεργεία του Δήμου. Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί όλοι παιδικοί σταθμοί και οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.

Κλειστά τα Γυμναστήρια – Δεν θα πραγματοποιηθούν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους

Με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά,  τα Γυμναστήρια ΔΑΚ Σταυρούπολης, ΔΑΚ Ευκαρπίας, ΔΑΚ Πολίχνης Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ΔΑΚ Πολίχνης Στέφανος Ιωαννίδης, Νικόλαος Καρυπίδης, Ιωάννης Σιδηρόπουλος.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017.

Το ίδιο και στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών,  αύριο Παρασκευή  τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  θα παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Δε θα πραγματοποιηθούν αύριο τα μαθήματα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Λαγκαδά δε θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία,  Γυμνάσια και Λύκεια, ΚΔΑΠ και Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί).

Στο Δήμο Έδεσσας, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή,  τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διότι παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία έχει ανέβει υπάρχουν προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας (παγωμένες τουαλέτες, προβλήματα στην ύδρευση, πάγος και χιόνι στις αυλές των σχολείων) για τους μαθητές. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και, μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού .

 Δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Κιλκίς, αύριο Παρασκευή, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του παγετού. Στους λόγους της σχετικής απόφασης προστίθενται και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί στα συστήματα θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης των σχολικών κτηρίων, στους αύλειους χώρους των οποίων το χιόνι και ο παγετός δυσκολεύει  την πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία.

Στην  απόφαση αναφέρεται ακόμη οι σχολικές μονάδες, υποχρεούνται, ως δημόσιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν από τις 8:00 έως τις 13:30, εφόσον είναι προσιτή και ασφαλής η πρόσβαση του εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία. Οι διευθυντές τους καλούνται να αποφασίσουν για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρίστανται στα σχολεία των οποίων προΐστανται, ώστε να διευκολυνθεί  το διοικητικό τους έργο.

Ο Δήμος Πέλλας ανακοίνωσε  ότι λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και του παρατεταμένου παγετού, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου .

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού εκτιμηθεί η λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων μετά από συνεργασία με τους προϊστάμενους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και με τους διευθυντές των σχολείων.

Δε θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Σιθωνίας, λόγω παγετού, εκτός από το Νηπιαγωγείο Νικήτης, το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης και το Γυμνάσιο Νικήτης που θα λειτουργήσουν από τις 09.00 το πρωί.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώθηκε πως και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον δήμο δεν θα λειτουργήσουν. Οι συνθήκες χιονόπτωσης και ολικού παγετού, που επικράτησαν τις προηγούμενες μέρες, είχαν συνέπεια να προκληθούν προβλήματα προσβασιμότητας αλλά και πλήθος βλαβών στα συστήματα θέρμανσης και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις μεγάλου αριθμού σχολείων. Η αποκατάσταση των προβλημάτων αυτών σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των εισόδων και των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αύριο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Από το ΝΠΔΔ «Αριστοτέλης» αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Τέλος, σύμφωνα με σχετική απόφαση, κλειστό θα παραμείνει και την Παρασκευή το Στέκι Αλληλεγγύης.

Στο Δήμο Βέροιας δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αύριο Παρασκευής σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε όλα τα Γυμνάσια.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των Λυκείων του δήμου.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης και αύριο Παρασκευή, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως  η ομαλή  κίνηση σε όλο το  βασικό οδικό δίκτυο του Δήμου .  Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.00 π.μ.

Στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού  λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δε θα λειτουργήσουν και αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στο Δήμο Μύκης αναστέλλεται και αύριο Παρασκευή η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στο Δήμο Φλώρινας  τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Καστοριάς, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αναστέλλεται και αύριο η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στο Δήμο Άργους Ορεστικού  , λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Και στο Δήμο Διδυμοτείχου, θα παραμείνουν αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Διδυμοτείχου και Μεταξάδων. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου παραμένουν ανοιχτοί.

Δε θα πραγματοποιηθούν αύριο τα μαθήματα στα σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο  Δήμο της Ξάνθης αύριο  Παρασκευή , λόγω των καιρικών συνθηκών (χιόνι – παγετός) για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών.

Η απόφαση πάρθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13.00 με τους Διευθυντές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης.

Ο Δήμος ενημερώνει  επίσης ότι οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν και αύριο ανοιχτά για την διευκόλυνση των εργαζομένων γονέων και των πολιτών.

Κλειστά θα παραμείνουν στο Δήμο Κομοτηνής, αύριο, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Δοξάτου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ο Βρεφικός Σταθμός και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου  θα παραμείνουν κλειστά  και  αύριο Παρασκευή.

Τα σχολεία της  πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν κλειστά και  αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών  και την Παρασκευή.

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αλεξανδρούπολης ΕΚΤΟΣ από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό.

 Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Παρασκευή  οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν κλειστοί εκτός από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό (Λ. Δημοκρατίας 357, τηλ. 2551026452), ο οποίος θα λειτουργήσει κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσει και διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς της πόλης, ανεξαρτήτως σε ποιον παιδικό σταθμό είναι εγγεγραμμένο το παιδί τους.

Στην Ήπειρο

Δε θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή όλα τα νηπιαγωγεία , τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια που υπάγονται στα διοικητικά και γεωγραφικά όρια του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων-παγετού και χιονοπτώσεων.

Στο Δήμο Σουλίου, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα,  αύριο Παρασκευή , λόγω παγετού και ολισθηρότητας των δρόμων , στις παρακάτω σχολικές μονάδες :

  • Νηπιαγωγείο Νεράιδας
  • Δημοτικό Σχολείο Νεράιδας
  • Γυμνάσιο Νεράιδας
  • Σχολικό Κέντρο Σουλίου( Τσαγγάρι)

 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου και αύριο  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου λόγω όγκου χιονιού.  Οι Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν στις 8.00.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαρισαίων,  θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Καρδίτσας όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης , θα παραμείνουν κλειστά την  και την Παρασκευή . Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί  παιδικοί σταθμοί καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Δε θα λειτουργήσουν και αύριο στο Δήμο Αργιθέας  τα εξής σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω χιονόπτωσης, ισχυρού παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και την παραμονή των στους σχολικούς χώρους:

Δημοτικό σχολείο Ανθηρού

-Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αργυρίου

-Δημοτικό Σχολείο Πετρωτό

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, εξαιτίας του παγετού τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του Δήμου Τρικκαίων.  Ανοιχτοί θα είναι, αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ.

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στον Βόλο αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, καθώς και στις βόρειες Σποράδες

Κλειστά και αύριο Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου λόγω των καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου  όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων

Κλειστοί, λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Στις 10.00 θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή,  στο Δήμο Θηβαίων,  τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στους παιδικούς σταθμούς Θήβας και Βαγίων, λόγω του παγετού. Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά. Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση έως 8.00 ώρα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2017.

Τη διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, για την  Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου .

Στο Δήμο Λέσβου

Λόγω των συνεχιζόμενων  έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το νησί της Λέσβου, με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, αύριο Παρασκευή 13.01.2017  τα  Σχολεία της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέσβου, θα λειτουργήσουν ως εξής:

1.Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου.

Τη  λειτουργία των Σχολικών Μονάδων της Λέσβου, εκτός των Σχολικών Μονάδων, Κάπης, Συκαμινέας, Αγιάσου, Πηγής, Φίλιας, Μανταμάδου, Σκαλοχωρίου, στις οποίες η καιρικές συνθήκες (παγετός, κ.λ.π.) δεν επιτρέπουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους.

2.Για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου.

Τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων  Λέσβου, εκτός  των Σχολικών Μονάδων, Γυμνάσιο Αγιάσου, Γενικό Λύκειο Αγιάσου, Γυμνάσιο Μανταμάδου, Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κρήτη

Στο Δήμο Μαλεβιζίου το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.

 

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος