Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
 

Νέα ρύθμιση για οφειλές προς τους δήμους προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

Αναρτήθηκε: 12.01.2017

Ρύθμιση για τις οφειλές δημοτών  και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις θα καταθέσει η κυβέρνηση, όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στη Βουλή.

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι σε νομοσχέδιο του υπουργείου που αναμένεται να κατατεθεί μέσα στον Ιανουάριο να περιληφθούν διατάξεις οι οποίες θα ρυθμίζουν τις οφειλές των δημοτών στους δήμους», ανέφερε σήμερα 12 Ιανουαρίου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥΜΠΑΡ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Το νομοσχέδιο θα αποτελέσει μια πραγματική ανάσα για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε ότι η ρύθμιση γίνεται ύστερα από συζήτηση «με την ΚΕΔΕ και ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης».

Όπως εξήγησε ο κ. Σκουρλέτης, με τις διατάξεις που θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί, θα υπάρχουν βελτιωμένες ρυθμίσεις για τον αριθμό των δόσεων των οφειλών, αλλά και μέριμνα για πιθανές προσαυξήσεις που έχουν δημιουργηθεί. «Με τις νέες ρυθμίσεις θα δοθεί ανάσα και στους δήμους, αλλά και σε αυτούς που έχουν χρεωθεί αυτά τα ποσά», είπε.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου χαιρέτησε την πρόθεση του υπουργού να ρυθμίσει άμεσα το ζήτημα, ενώ από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως στα αυτονόητα όλα τα κόμματα μπορούν και πρέπει να έχουν κοινή οπτική.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος