Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
 

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ανακοίνωση για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

Αναρτήθηκε: 11.01.2017

Από την προηγούμενη εβδομάδα και με την έναρξη του παγετού οι υπηρεσίες του Δήμου, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων, λόγω του μεγάλου παγετού των προηγούμενων ημερών, προέβησαν στην προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων αλατιού σε Σχολεία, Εκκλησίες, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ, Νηπιαγωγεία, ΙΚΑ, Τράπεζες, καταστήματα και σε πολύ μεγάλο αριθμό κατοίκων.

Επιπλέον οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν και στη ρίψη αλατιού σε σημεία που παρουσίαζαν έντονο πρόβλημα ολισθηρότητας λόγω του παγετού.

Στις 09/01/2017 και πριν ακόμη αρχίσει η έντονη χιονόπτωση οι υπηρεσίες καθαριότητας και Κίνησης κινητοποιήθηκαν άμεσα και διέθεσαν πέραν του αναγκαίου προσωπικού και τα εξής οχήματα και Μηχανήματα Έργου:

  • -2-  Φορτωτές για αποχιονισμό και προμήθεια αλατιού.
  • -1- Φορτηγό με συρόμενη αλατιέρα για ρίψη αλατιού.
  • -3- Φορτηγά ανατρεπόμενα για ρίψη αλατιού.
  • -3- Μικρά φορτηγάκια για διανομή αλατιού σε επίκαιρα σημεία του Δήμου.
  • -2- Πλυντήρια για ρίψη θαλασσινού νερού.

Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση με κύριο σκοπό να παραμείνουν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί και πιστεύουμε πως το κάνουμε με επιτυχία.

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται ασταμάτητα από το πρωί της 09/01/2017, σε 24ωρη βάση.

Ζητάμε την κατανόηση όλων και επιδιώκουμε τη συνεργασία για ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προς εξυπηρέτηση όλων. Είμαστε στη διάθεση να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί για τα επόμενα, τουλάχιστον, δύο εικοσιτετράωρα συνεχόμενα, αδιάκοπα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 724617 &

                                                  2310 724670

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος