Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 

Ξεκίνησε η λειτουργία του SeaTrack στην παραλία της Βούλας

Αναρτήθηκε: 04.07.2016

seatrackΤοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία στην παραλία της Βούλας το Seatrack, η ηλεκτρική ράμπα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός τοποθετήθηκε από τη δημοτική αρχή προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, για να μπορέσουν να κάνουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.

Στον ίδιο χώρο έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα, χημική τουαλέτα ΑμεΑ και ξύλινοι διάδρομοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων με κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα δύο θέσεις στάθμευσης στην παραλία, δίπλα στις εγκαταστάσεις, έχουν δεσμευτεί για αποκλειστική χρήση ΑμεΑ.

Το Sea-Track θα λειτουργεί μέχρι τον Οκτώβριο καθημερινά.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου, Νανά Κάραγιαν, με την ευκαιρία της τοποθέτησης του μηχανισμού, ευχαρίστησε του λουόμενους για τη συμβολή τους στην καλή λειτουργία του Seatrack κατά την περυσινή θερινή περίοδο, ενώ έκανε έκκληση να συμβάλουν όλοι και φέτος ώστε να αποφευχθούν ζημιές και ατυχήματα.

Για πληροφορίες 213 2019920

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος