Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 

Υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης και Αναφοράς Προβλημάτων Πολιτών σε Ραφήνα-Πικέρμι

Αναρτήθηκε: 11.02.2016

εφαρμογή ClicknSpotΜια νέα εφαρμογή το  «ClicknSpot» Url: //clicknspot.com, βρίσκεται σε λειτουργία στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, παρέχοντας στους   δημότες Ραφήνας – Πικερμίου ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναφοράς προβλημάτων θέτοντας το δημότη και το δήμο σε άμεση αλληλεπίδραση.

Σκοπός είναι, η δημιουργία  ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης», η οποία θα διευκολύνει τόσο τη ζωή των δημοτών όσο και τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης του δήμου στα αιτήματα των δημοτών του.

Με τη χρήση του ClicknSpot οι δημότες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του δήμου με ταυτόχρονη κοινοποίηση στη δημοτική Αρχή και σκοπό την άμεση κινητοποίησή της.

Οι αναφορές των δημοτών καταχωρούνται αυτόματα στη διαχειριστική πλατφόρμα του δήμου, η οποία αποτελεί τμήμα της εφαρμογής , και οι δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη δημοτική Αρχή μέσω του «ClicknSpot» (π.χ. ημερομηνία επιδιόρθωσης κατεστραμμένου τμήματος οδοστρώματος).

Επιπλέον με το ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των ενδιαφερομένων σημείων, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κ.λπ που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν σε δημότες και μη.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος